Herbalife Mecidiyeköy 0532 245 35 29

www.dengelikilo.comHerbalife Mecidiyeköy 


0532 245 35 29
Herbalife
0532 245 35 29  
HERBALİFE MECİDİYE KÖYB ÜRÜNLERİ İLE BESLENME HAKLARINA SAHİPTİR VE GÜZEL SEMTİMİZ MECİDİYE KÖYE BİR SAAT İÇİNDE ÜRÜN TESLİMİ ADRESİNİZE YAPILMAKTADIR AYRICA ÜCRETSİZ YAŞAM VE BESLENME KOÇLUĞU YAPILMAKTADIR

YÜZDE 25 İNDİRİMLİ ALMAK İSTERMİSİNİZ ÜRÜNLERİNİZİ

ÜYELİK YADA SİPARİŞ VERMEK İÇİN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN FİYATLAR HAKKINDA BİLGİ VERELİM WHATS APP VE TEL :05322453529

   3 Adımda Herbalife üyeliği

Herbalife üyesi olmak istiyorum diyenler için 3 adımda, Herbalife üyesi olabileceklerinin müjdesini verip, daha fazla detay ile oyalamadan hemen aşağıdaki adımlara geçiyoruz.

1 - https://tr.onlinecontract.myherbalife.com adresine gidin.

2 - Üyelik Sözleşmesi ve Altın Standart Garantilerini okuyup, kabul edin,


Sponsor bilgileriniz bölümünü aşağıdaki gibi doldurun

  • Vatandaşı olduğunuz ve ikamet ettiğiniz ülkeyi seçin

  • Sponsorunuzun Herbalife ID Numarası : T108113146

  • Sponsorun Soyadının İlk 3 harfi :KIL

  • Sponsorunuzdan Herbalife Üye Paketi (HMP) satın aldınız mı : HAYIR

3 - İletişim bilgilerinizi doldurun ve ödemeyi yapın

Tebrikler, aramıza hoş geldiniz.
İşte bu kadar kolay, Herbalife üyesi olmak için başvuru formunu doldururken aklınıza takılan konular ile ilgili olarak benimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

05322453529


SATIŞ TEMSİLCİSİ OLMAK İÇİN ÜYE OL ***

SİPARİŞ VERMEK VE FİYATLARI GÖRMEK İÇİN ÜYE OL***

PAKETİÇERİĞİ:

1ADET VANİLYALI ÖĞÜN YERİNE GEÇEN BESLEYİCİ SHAKE KARIŞIM

1ADET SÜPER SHAKER

1ADET ÖLÇÜ KAŞIĞI

1ADET LAPTOP İŞ ÇANTASI

1ADET ROZET

1ADET TANITIM DVD'Sİ

ÜRÜNBROŞÜRLERİ VE DÖKÜMANLAR

HERBALIFEİŞ FIRSATLARI

BirHerbalife Üyesi olduğunuz zaman kişilerin beslenme ihtiyaçlarınacevap verirken, aynı zamanda gelirinizi de yükseltebilirsiniz.Bu işi ister yarı zamanlı, ister tam zamanlı yapabilirsiniz.Herbalife ürünlerini satarak kendi işinizi kurabilirsiniz.Herbalife ürünlerinin kendine özel satış ağı sayesinde sahipolacağınız ayrıcalıklar, bu işin temelini oluşturacak, kişiseldestek ve tavsiyeler için, sürekliliği olan müşterileredinmenize yardımcı olacaktır.

İhtiyacınızolan tüm danışmanlığı ve eğitimleri alacaksınız. Kayıtolduğunuzda işiniz için gereken tüm bilgileri kişisel HerbalifeDanışmanınızdan (NİZAMETTİN)'dan öğrenebileceksiniz. Oher zaman sorularınıza cevap vermek ve eğitiminizi tamamlamanızayardımcı olabilmek için yanınızda olacaktır.

Herbalife Üyesiolmanın avantajları nelerdir ?

 

  • Üyeliğiniz aktif olduğu anda %25 indirimli ürün alabilirsiniz.

  • Üyeliğiniz devam ettiği süreçte yeni kariyerler edinerek indirim oranınızı yükseltebilirsiniz. ( %35 %42 %50 )

  • Çalışma saatlerinizi kendi yaşantınıza ve gelir hedeflerinize uyacak şekilde belirleyebilirsiniz.

  • Kârlı Pazarlama Planı sayesinde ekstra gelir elde edebilirsiniz.

  • Her gün milyonlarca tüketici tarafından kullanılan ürünlerin satışını gerçekleştireceksiniz.

  • Tüm dünyada 90'dan fazla ülkede bulunan geniş üye ağıda katılacaksınız.

Yüksekkalitede eğitim ve etkin satış araçlarındanfaydalanabileceksiniz.

Herbalifeüyelik işlemleri için yetkili bir üyeden HerbalifeÜye Paketi almanızgerekmektedir. (Herbalife Türkiye Resmi İnternet sayfasındanayrıntılı bilgi için lütfen linki tıklayınız)

Buişlemi ister bizim aracılığımız ile isterseniz kendiniz onlineolarak gerçekleştirebilirsiniz.

Üyelikişleminizi Online oluşturabilmek için bu işlemi HerbalifeTürkiye Resmi İnternet sayfası üzerinden yapmalısınız.

Üyeliğinizintamamlanması için Yetkili bir üyenin Sponsor ID 'sine ( T108113146 ) ve SponsorunSoyadının 3 karakterine ( KIL )ihtiyacınız olacaktır. Üyeliğinizibizimle yapmak isterseniz bize 0532 245 35 29 dan whats app dan yadaarayarak ulaşabilir veya iletişim kısmından mesaj yazarak bizdenyardım alabilirsiniz.

 

Sık Sorulan Sorular..

1.) Herbalife Nedir, nasıl bir iştir, gerçekten çok para kazanabilir miyim?

2.) Herbalife’a üye olunca kota var mı?

3.) Herbalife işini herkes yapabilir mi?

4.) Herbalife ürünleri zararlıymış doğru mu?

5.) Herbalife ürünlerinin yan etkisi var mı?

6.) Herbalife ürünlerinde kimyasal madde var mı?

7.) Herbalife üyelik ücreti ne kadar?

8.) Herbalife’a üye olunca ürünleri ne kadara alır, ne kadara satarım?

9.) Herbalife’a nasıl üye olurum?

Herbalife Satış,Sipariş,ÜYELİK - için 7/24 Whats App DESTEK 05322453529
Soru 1 = Herbalife 36 yıldır 96 ülkede aktif yaşamı destekleyen cilt bakımı ve ek gıda takviyeleri ürünlerini tüm dünyaya netwörk ağıyla dağıtan bir firmadır. Herbalife eğlenceli, kendi gelirinizi kendinizin karar verebileceği, çalışırken klasik iş modellerinin aksine, sağlığınızı da güçlendirebileceğiniz bir iştir.(Nedir bu kendi gelirimizin kendimizin karar vereceği gelir diyorsanız birazdan değineceğim.) Evet herbalife’da gerçekten azmederek ve sabrederek çok para kazanabilirsiniz ve unutulmamalıdır ki bu bir ekip işidir.

Soru 2 = Herbalife’a üye olduğunuzda aylık herhangi bir kotanız bulunmadığı gibi, üyel olduktan 1 yıl boyunca hiç ürün çekimi yapmasanız bile başlangıç indirim diliminizi korursunuz.

Soru 3 = Herbalife işini ev hanımları dahil herkes yapabilir. Part time yahut Full time çalışacağınıza da yine siz karar verirsiniz.

Soru 4 = Herbalife ürünlerinin zararlı olduğu kesinlikle yalandır. Bununla ilgili medyada gazetede herbalife’ın zararlı olduğuna dair marka isminin geçtiğini göremezsiniz. Bununla ilgili ispatlanmış veya şüpheli hiçbir durum gerçekleşmemiştir. Yalnızca internet ortamında asılsız ve iftiralarla dolu yazılar görebilirsiniz. Hak verirsiniz ki bu kadar büyük bir firma hakkında atıp tutulabilecek en iyi ortam internettir. Hiç bir şekilde ispatlamanıza gerek kalmaz, adınız gözükmez bu yüzden de ”çamur at izi kalsın” mantığıyla birçok kişi herbalife hakkında asılsız iddialarda bulunmaktadır.İnternet ortamında bir sayfada iyi bir kişi kötü ilan edilirken, kötü bir kişi de iyi biri gibi ian edilebilmektedir malesef. Fakat herbalife ürünlerinin ne kadar kaliteli ve sağlıklı olduğunu ancak kullanan bilir. İşi yapan bir kişi kendisi kullanmalıdır ki insanlara tavsiye edebilsin. Bu yüzdendir ki biz herbalife işi yapanlar neredeyse ihtiyacımız olan tüm ürünleri kendimiz de kulanırız.

Soru 5 = Herbalife ürünlerinin yan etkisi var mıdır tabiki vardır. 🙂 Yan etkileri; Kendinizi dinç, enerjik ve zinde hissedersiniz, Ürünleri özellikle de ana ürün olan besleyici shake’i kullanmaya başladıktan birkaç gün sonra yataktan kalkışınız değişir. Vücudunuz ihtiyacı olan besinleri aldığı için bağışıklık sisteminiz güçlenir. Kısacası Herbalife ürünleri optimum beslenme, minumum kalori almanızı sağlar. Yan etkileri bunlardır. 🙂 Herbalife Türkiye dahil dünyanın bir çok ülkesinde Tarım ve Gıda Bakanlığından onaylıdır. Sağlık bakanlığından onaylı olmamasının sebebi yan etkileri olan ilaçlar içinde yer almadığındandır. Herbalife ürünleri direkt gıdta yerine geçtiği için, sağlık bakanlığından onaylı değildir. Küçük bir dipnot; İçeriğinde kimyasal olan, ve yan etkileri olanları sağlık bakanlığı onaylar ve ilaçtır. İçeriğinde kimyasal olmayan, yan etkisi olmayan ve gıda kategorisine giren ürünleri de Tarım ve Gıda Bakanlığı onaylamaktadır.

Soru 6 = Herbalife ürünlerinin hiçbirinde kimyasal madde yoktur. Özellikle belirtmeliyim ki günümüzde piyasada çok fazla satılan sporcu ürünleri, özellikle protein tozlarında kimyasal madde var iken, herbalife ürünlerinde ve özellikle de sporcu ürünlerinde kesinlikle kimyasal madde bulunmaz. Bağımsız bir laboratuvarda yasaklı madde testleri yapılmış, ve devlet tarafından defalarca kontrol edilmiş, ve halen de edilmektedir. Çünkü herbalife hergün milyonlarca kişiye ürün ulaştıran bir firmadır.

Soru 7 = Herbalife üyelik ücreti yalnızca 101 TL dir. Herbaife’ a üye olduğunuz anda size bir adet iş paketi çantası gelir. Çantanın içinde firma ile ilgili, ve çalışma planı ile ilgili detaylı bilgilerin bulunduğu dökümanlara da göz atabilirsiniz. Herbalife ürünlerini anlatan 1 adet cd, shake yapmanız için 1 adet akıllı shaker, ve 21 porsiyon içeren Formül 1 vanılyalı shake bulunmaktadır. Shake kullanmanız ve kendinizdeki değişikliği farkederek, herbalife markasının ürünlerinin arkasında neden bu kadar durduğunu anlamanız içindir. Bu saydıklarımın hepsi üyelik ücretine dahildir. İçindekileri hesaplayacak olursak üyelik ücretsiz olmuş oluyor diyebiliriz.

Soru 8 = Herbalife’a üye olduğunuz anda %25 bir indirim dilimine sahip olursunuz.

1 ay içerisinde bir seferde veya toplamda 500 puana (1150 tl lik ürüne) ulaştığınızda ilk alımınız dahil %35 indirim dilimine çıkarsınız.

Bir defada 1000 puana  veya ardışık 3 ay içerisinde toplamda  1000 puana (2150 TL lik ürüne) ulaştığınızda firma size %42 indirim dilimi sunmaktadır.

Topalmda 1 yıl içinde 4000 puana (8000 TL lik ürüne) ulaştığınızda süpervisor yani tam %50 indirim dilimine ulaşırsınız ve ulaşabileceğiniz en yüksek indirim dilimi budur.

Herbalife’a başladığımızda o kadar fazla kazanılıyor mu sorusu ise işe başladığınızda eğitimler sayesinde vizyonu görmeniz sağlanarak, nasıl kazanıldığı gösteriliyor.

Nasıl para kazanılacağını merak ediyorsanız arayınız

WHATS APP 7 / 24 DESTEK

 ŞİMDİ ÜYE OL

05322453529

 



ğğ



Yorumlar








  1. Herbalife ürünleri ile beslenerek,aç kalmadan diyete gerek duymadan SAĞLIKLI beslenerek ,dilerseniz fazla kilolarınızı verebilir ,dilerseniz kilo alabilir ,dilerseniz kilonuzu korumak için beslenebilirsiniz.

    YanıtlaSil


  2. Mutlaka beslenin ve kendinize büyük iyilik yapın

    YanıtlaSil


  3. Mutlaka beslenin ve kendinize büyük iyilik yapın

    YanıtlaSil
  4. herbalife hakkında yorum yapmak ve fayda sağlamak beni mutlu ediyor. bu ürünler ile 16 kilom gitti tşkler

    YanıtlaSil

Yorum Gönder